Lymfmassage

BOKA NU

Vad är lymfmassage

Lymfmassage är en typ av massage som riktar sig till det lymfatiska systemet, som är en viktig del av kroppens reningsverk och försvar mot bakterier och virus. Dålig blodcirkulation, sömnproblem och domningar kan vara tecken på en överbelastning i detta system.

Genom lymfmassage hjälper man kroppen att skapa ett jämnare näringsflöde och rensa bort toxiner, snabba kalorier och andra slaggprodukter som kan blockera eller hindra lymfsystemet från att fungera som det ska. Behandlingen består av varsamma lätta strykningar och djupare grepp i riktning mot lymfnoderna.

Lymfmassage passar alla, inklusive dem som tidigare genomgått en cancerbehandling med borttagning av lymfkörtlar, äldre personer och de som behöver en igångsättare av kroppens system.

Lymfsystemet är en viktig del av immunsystemet som hjälper till att transportera vita blodkroppar och andra immunceller till olika delar av kroppen. Lymfmassage är en skonsam och avkopplande behandling som kan hjälpa till att öka cirkulationen av lymfan och minska svullnad.

Fördelar

 • Lymfmassage kan hjälpa till att minska svullnad och inflammation i kroppen.
 • Det kan hjälpa till att öka cirkulationen av lymfan och förbättra immunfunktionen.
 • Lymfmassage kan hjälpa till att minska smärta och öka rörligheten.
 • Det kan hjälpa till att minska stress och förbättra sömnkvaliteten.
 • Lymfmassage kan bidra till att öka energinivåerna och förbättra allmänna hälsan.
 • Det kan hjälpa till att minska risken för sjukdomar och förbättra återhämtningen efter skador och operationer.
 • Stärker immunförsvaret genom att öka antalet vita blodkroppar
 • Reducerar inflammation och svullnad
 • Främjar en känsla av avslappning och välbefinnande
BOKA TID

Funktioner

 • Lymfmassage: En skonsam massage som syftar till att öka cirkulationen av lymfan och minska svullnad i kroppen.
 • Lymfsystemet: En del av immunsystemet som hjälper till att transportera vita blodkroppar och andra immunceller till olika delar av kroppen.
 • Lymfan: En vätska som finns i lymfsystemet och hjälper till att transportera bort avfall och slaggprodukter från kroppen.

För vem?

Lymfmassage är lämplig för personer som lider av olika hälsoproblem, inklusive lymfödem, svullnad, smärta, stress och sömnproblem. Det är också lämpligt för personer som vill förbättra sin allmänna hälsa och välbefinnande.

Vanliga frågor och svar

Vad är skillnaden mellan lymfmassage och lymfdränage?

Svar: Lymfmassage är en terapeutisk massage som hjälper till att öka cirkulationen av lymfan och minska svullnad. Lymfdränage å andra sidan är en medicinsk behandling som används för att behandla lymfödem och andra hälsoproblem som orsakas av en obalans i lymfsystemet.

Är lymfmassage lämplig för personer med hjärtproblem?

Svar: Lymfmassage är behandling som vanligtvis är säker för personer med hjärtproblem. Men det är alltid bäst att rådfråga din läkare innan du börjar med någon ny behandling.

Hur ofta bör jag få lymfmassage?

Svar: Det beror på dina individuella behov och hälsotillstånd. Vissa personer kan behöva lymfmassage en gång i veckan medan andra kan behöva det mindre frekvent. Det bästa är att diskutera dina behov med din terapeut och komma överens om en behandlingsplan som fungerar för dig.

Är lymfmassage smärtsamt?

Svar: Nej, vår lymfmassage är en mjuk och skonsam behandling som inte orsakar smärta.

Kan jag få en lymfmassage om jag är gravid?

Svar: Ja, vår lymfmassage kan vara en säker och effektiv behandling för gravida kvinnor. Vi rekommenderar dock att du rådfrågar din läkare innan du bokar en behandling.

 
BOKA TID