fbpx
Skip links

Lymfmassage och lymfdränage

Lymfmassage är en mjuk massage som fokuserar på att stimulera lymfsystemet. Den skiljer sig från traditionell massage genom dess specifika tekniker och syfte att främja lymfflödet.
Lymfdränage kan hjälpa till att minska svullnad, förbättra cirkulationen och stärka immunförsvaret genom att ta bort toxiner och överflödig vätska.
Lymfmassage är vanligtvis säker, men det kan finnas kontraindikationer som infektioner eller vissa medicinska tillstånd. En utbildad terapeut kan utvärdera om det är lämpligt för dig.
Frekvensen av behandlingar kan variera beroende på individuella behov och mål. Terapeuten kan ge råd om den bästa behandlingsplanen.
Manuell lymfdränage utförs av terapeuten med händerna, medan maskinell lymfdränage använder specialutrustning. Båda har sina fördelar och används beroende på individuella behov.

Sport / Idrottsmassage

Idrottsmassage är speciellt utformad för att förbättra atletisk prestation, minska muskelspänningar och främja återhämtning efter träning eller tävling.
Idrottsmassage kan öka rörlighet, minska risken för skador och förbättra muskelfunktionen.
Det beror på individuella mål och träningsplaner, men vanligtvis är det fördelaktigt att få en sportmassage före träning för att förbereda musklerna och efter träning för återhämtning.
Vissa medicinska tillstånd kan vara kontraindikationer. Det är viktigt att diskutera eventuella hälsoproblem med massageterapeuten före behandlingen.
Djupvävnadsmassage, stretcher och triggerpunktsbehandlingar är vanliga tekniker inom sportmassage.

Holistisk healing & retreats

Holistisk healing är en metod som syftar till att balansera kropp, sinne och själ genom olika tekniker som energihealing, kristallterapi och reiki.
Holistisk healing kan användas för att hantera stress, ångest, smärta och främja övergripande välbefinnande och energibalans.
En typisk session kan inkludera avslappning, energiöverföring och användning av olika metoder beroende på terapeutens kompetens.
Självet spelar en central roll då holistisk healing strävar efter att föra inre och yttre balans och medvetenhet.
Det finns sällan kontraindikationer, men det är alltid viktigt att kommunicera med terapeuten om eventuella medicinska tillstånd eller bekymmer.
Retreats inkluderar vanligtvis daglig träning, yoga, meditation, hälsosam kost och holistiska behandlingar i vackra naturområden.
Retreats erbjuder en möjlighet att koppla av, återansluta med sig själv, förbättra hälsan och lära sig nya verktyg för holistiskt välbefinnande.
Holistiskt leverne fokuserar på balans och harmoni i alla aspekter av livet och kan bidra till övergripande hälsa och välbefinnande på ett hållbart sätt.
Vi använder cookies för att förbättra din webbupplevelse.