Företagsmassage

Att erbjuda personalen massage är ett sätt att erbjuda bättre arbetsmiljön vilket har visat sig vara en väl värd investering genom att  sjukskrivningar & korttidsfrånvaron minskar. 

Skattefritt friskvård

Friskvårds beloppet som gäller är upp till dig som arbetsgivaren, men Skatteverket har satt ett tak på 5 000 kronor inklusive moms om friskvårdsbidraget ska förbli skattefritt.

Nya regler innebär att du som arbetsgivare kan erbjuda era anställda skattefri friskvård på arbetsplatsen. Läs mer här.

Massören som kommer till er har med sig all utrustning, bärbar massagebänk, handdukar, massageolja, så enda ni behöver göra är att slappna av och njuta av behandlingen på arbetsplatsen.

Det finns olika massage behandlingar att välja emellan:

 • Medicinsk massageterapi (Rehabilitering)
 • Sportmassage
 • Svensk klassisk massage

Pris: 990 kr/p (60 minuter) inkl. resa

  BOKA MASSAGE

  Massage i hemmet

  Massage hemma är ett bra alternativ när du har ont om tid, när vädrets makter tar över, när du inte har möjlighet att ta dig till en mottagning eller när du helt enkelt känner för att få en massage i ditt eget hem. Massage är en universal terapeutisk och förebyggande metod för att upprätthålla en högre funktionell nivå i kroppen.

  Massören som kommer hem till dig har med sig all utrustning, bärbar massagebänk, handdukar, massageolja, så enda du behöver är att slappna av och njuta av behandlingen i hemmamiljön.

  Det finns olika massage behandlingar att välja emellan.

  • Medicinsk massageterapi (Rehabilitering)
  • Sportmassage
  • Svensk klassisk massage

  Pris: 990 kr/p (60 minuter) inkl. resa


  BOKA MASSAGE