fbpx
Skip links

Våra behandlingar

BEHANDLINGAR

Välkommen till vår exklusiva behandlingssida, där vi erbjuder enastående och skräddarsydda behandlingar för att främja ditt välbefinnande och optimera din fysiska hälsa. Vår passion är att ge dig en upplevelse av total avkoppling och återhämtning, samtidigt som vi tar hänsyn till dina individuella behov och önskemål.

Behandlingar

Utforska vårt utbud av avkopplande och revitaliserande behandlingar.

Terapeutisk massage

Denna behandling är utformad för att lindra spänningar och smärta i musklerna genom att använda en kombination av olika massagetekniker.

Lymfmassage

En mild och avslappnande massagebehandling som hjälper till att stimulera lymfsystemet, rena kroppen och stärka immunförsvaret.

Lymfbehandling

En behandling som fokuserar på att främja lymfdränage och lymfcirkulation. Detta kan hjälpa till att minska svullnad och förbättra lymfsystemets funktion

Idrottsmassage

En mer djupgående massagebehandling som är utformad för idrottare och personer som är mycket aktiva.

Rehabiliteringsmassage

Denna typ av massage fokuserar på att lindra smärta, öka rörligheten och främja läkning av skadade vävnader.

Klassisk massage

Den här typen av massage fokuserar på att lindra muskelspänningar och främja avslappning.

Såhär går det till

Här är en kort beskrivning av hur våra behandlingar vanligtvis går till, så att du som kund kan få en tydlig förståelse för vad du kan förvänta dig.

Konsultation

Vid din första behandling kommer du att få en konsultation med en av våra terapeuter. Under konsultationen kommer terapeuten att diskutera dina specifika behov, eventuella hälsobesvär och önskemål. Detta hjälper oss att skräddarsy behandlingen efter dina individuella förutsättningar.

2. Förberedelse

Efter konsultationen kommer du att få tid att förbereda dig för behandlingen. Du får vanligtvis ett privat utrymme där du kan byta om och göra dig redo för behandlingen. Vi tillhandahåller bekväma kläder eller handdukar om det behövs.

3. Behandling

När du är redo får du bekvämt lägga dig på en massagebänk eller en behandlingsyta som är utformad för att ge optimal komfort under sessionen. Terapeuten kommer att använda olika tekniker, tryckpunkter och oljor (beroende på behandlingstyp) för att ge dig en avkopplande och effektiv upplevelse. Du kan förvänta dig skickliga och professionella rörelser som är anpassade efter dina behov.

4. Kommunikation

Under behandlingen är det viktigt att du kommunicerar med terapeuten. Du kan ge feedback om tryck, smärta eller eventuella obehag. Terapeuten kommer att anpassa behandlingen efter dina preferenser och se till att du känner dig bekväm under hela sessionen.

5. Avslutning och eftervård

Under behandlingen är det viktigt att du kommunicerar med terapeuten. Du kan ge feedback om tryck, smärta eller eventuella obehag. Terapeuten kommer att anpassa behandlingen efter dina preferenser och se till att du känner dig bekväm under hela sessionen.

Vi använder cookies för att förbättra din webbupplevelse.