fbpx
Skip links

Frukt Te

Showing 1–8 of 10 results

Förförisk Honungsmelon

79 kr

Upplev en förförisk smakupplevelse med vårt lösviktste ”Förförisk Honungsmelon”. Denna lockande blandning är noggrant sammansatt med omsorgsfullt utvalda ingredienser för att ge dig en fruktig och uppfriskande smak. Denna blandningen innehåller hibiskusblommor, honungsmelon, sultaner, ananasbitar, papayabitar, mangobitar och arom.

Hibiskusblommorna ger teet en frisk och syrlig smakprofil och tillför en härlig röd färg. Honungsmelonen ger en söt och saftig smak som förhöjer smakupplevelsen och ger en förförisk touch till teet.

Sultanerna bidrar med en naturlig sötma och en mild torkad fruktig smak. Ananasbitarna, papayabitarna och mangobitarna ger en exotisk och tropisk karaktär till teet och skapar en balanserad smakkomposition.

Aromen förstärker smaken av honungsmelon och ger en extra dimension av njutning. Den förföriska kombinationen av ingredienserna skapar en harmonisk och aptitretande dryck som passar perfekt för avkoppling och njutning.

För att brygga detta lösviktste, använd en tesked av teet per kopp och häll på varmt vatten. Låt teet dra i 10 minuter för att extrahera den fulla smaken och doften. Du kan justera bryggningstiden efter din personliga smakpreferens. För att förstärka smaken kan du tillsätta en skvätt honung eller socker.

Vårt fruktte med smak av förförisk honungsmelon är koffeinfritt och kan njutas när som helst under dagen. Det är också en källa till naturliga antioxidanter.

Unna dig själv en förförisk och fruktig smakupplevelse med vårt lösviktste i ”Förförisk Honungsmelon”. Låt dess lockande smak och tropiska toner transportera dig till en värld av njutning och avkoppling.

Kiwi Gold

79 kr

Utforska den förtrollande smaken av Kiwi Gold med vårt lösviktste ”Kiwi Gold”. Denna exotiska blandning är noggrant sammansatt med omsorgsfullt utvalda ingredienser för att ge dig en fruktig och uppfriskande smakupplevelse. Vårt fruktte innehåller äppelbitar, ananasbitar, arom, frystorkade kiwibitar och safflor.

Äppelbitarna ger en naturlig sötma och en mild fruktig bas till teet.

Ananasbitarna tillför en tropisk och syrlig smak till teet. Deras saftighet ger en fräschhet och en härlig balans till blandningen.

Aromen förstärker och fördjupar smakupplevelsen av kiwi och ger en läcker doft till teet.

Frystorkade kiwibitar tillför den autentiska smaken av kiwi och ger en intensiv fruktig smak till teet. Deras fräscha och syrliga karaktär gör detta te till en riktig fröjd för smaklökarna.

Safflor ger en vacker gyllene färg till teet och bidrar även med en mild blommig underton.

För att brygga detta lösviktste, använd en tesked av teet per kopp och häll på varmt vatten. Låt teet dra i 10 minuter för att extrahera smaken fullt ut. Du kan justera bryggningstiden efter din personliga smakpreferens. För en extra touch av sötma kan du tillsätta en skvätt honung eller socker.

Vårt fruktte ”Kiwi Gold” är koffeinfritt och kan njutas när som helst under dagen. Det är också en källa till naturliga antioxidanter och innehåller inga konstgjorda tillsatser.

Upptäck den uppfriskande och exotiska smaken av Kiwi Gold med vårt lösviktste. Låt dess fruktiga smaker föra dig till en tropisk oas och njut av en stunds avkoppling och njutning.

Apelsin-Sorbet

79 kr

Utforska en fantastisk smakupplevelse med vårt lösviktste i smaken apelsin-sorbet. Denna lockande blandning är skapad med noggrant utvalda ingredienser för att ge dig en fruktig och uppfriskande smak. Vårt fruktte innehåller äppelbitar, frystorkade krusbär, mynta, arom, ringblommor och safflor.

Äppelbitarna ger en naturlig sötma och en mild fruktig smak till teet. De frystorkade krusbären ger en härlig syrlighet och en intensiv smakupplevelse som lyfter fram karaktären i teet.

Myntan ger en frisk och svalkande känsla till smaken och skapar en behaglig balans mellan sött och fräscht. Aromen bidrar med en extra dimension av aptitretande doft och smak. Ringblommorna och safflorna tillför en vacker visuell touch och ger en mild blommig ton till teet.

För att brygga detta lösviktste, ta en tesked av teet per kopp och häll på varmt vatten. Låt teet dra i 10 minuter för att få fram den fulla smaken och doften. Du kan justera bryggningstiden efter din personliga smak. För att förstärka smaken kan du tillsätta en skvätt honung eller citronsaft.

Vårt fruktte med smak av apelsin-sorbet är koffeinfritt och kan avnjutas när som helst under dagen. Det är också en rik källa till naturliga antioxidanter och innehåller inga konstgjorda tillsatser.

Ge dig själv en smakupplevelse utöver det vanliga med vårt lösviktste i smaken apelsin-sorbet. Låt dess fantastiska kombination av fruktiga smaker och blommiga toner föra dig till en värld av njutning och avkoppling.

Vitemöllas Päronfröjd

79 kr

Vitemöllas Päronfröjd är det perfekta valet för dig som vill uppleva en frisk och fruktig dryck. Vårt fruktte är skapat med omsorgsfullt utvalda ingredienser för att erbjuda en välavvägd och lockande smaksammansättning.

Äppelbitarna ger en naturlig sötma och en frisk bas som ger en uppfriskande smakprofil. Hibiskusblommorna tillför en blommig och fruktig ton, vilket ger en balanserad smakupplevelse. Nyponskalet ger teet en subtil syrlighet och ger en extra dimension till smaken.

De saftiga ananaskuberna ger en tropisk touch och tillför en läcker sötma till varje slurk. Kanelbitarna ger en kryddig och värmande karaktär som kompletterar de andra smakerna på ett underbart sätt. Aromen förstärker smakupplevelsen och ger en lockande doft till varje kopp. Solrosblommorna ger en visuell skönhet till teblandningen och skapar en extra touch av elegans.

Vitemöllas Päronfröjd är inte bara en läcker och uppfriskande dryck, utan det är också en källa till välbefinnande. Varje ingrediens är noggrant utvald för att erbjuda en rikedom av naturliga fördelar och antioxidanter.

Njut av en stunds avkoppling och låt dig förföras av Vitemöllas Päronfröjd. Låt dess lockande smaker ta dig på en resa till fruktiga trädgårdar och skapa en stund av njutning och välbefinnande.

Välj Vitemöllas Päronfröjd och låt dess friska smakpalett förgylla dina te-stunder.

Mango & Passion

79 kr

Upplev en tropisk smaksensation med vårt fruktiga lösviktste – Mango & Passion. Varje sipp tar dig med på en resa till soliga stränder och doftande fruktträdgårdar.

Vårt te är noggrant komponerat med de bästa ingredienserna för att ge dig en oemotståndlig smakupplevelse. Hibiskusblommor och äppelbitar ger en naturlig sötma och en uppfriskande bas för teet. Fläder och nyponskal lägger till en subtil blommig ton och bidrar till teets komplexitet.

Men det är de exotiska smakerna av papaya, mango och passionsfrukt som verkligen tar över scenen. Dessa fruktiga ingredienser ger en fyllig och tropisk smak som tar dina sinnen på en resa till avlägsna paradisöar. Varje sipprande slurk kommer att transportera dig till en värld av solig glädje och ljuvlig njutning.

Vi har också inkluderat koncentrerad passionsfruktsjuice och aprikosmassa för att ge teet en intensiv och autentisk fruktig smak. Varje kopp är full av naturliga smaker som dansar på tungan och skapar en symfoni av ljuvlig njutning.

Vårt fruktte Mango & Passion är perfekt att njuta av varmt eller som en uppfriskande iste. Det är en frisk och smakrik dryck som kan avnjutas när som helst på dagen, och den är särskilt uppiggande under varma sommardagar.

Unna dig själv en paus från vardagen och låt vårt Mango & Passion-te föra dig till en fruktig oas av smaker. Beställ din lösviktsförpackning idag och låt dina smaklökar utforska tropiska smaker.

Choklad & Jordgubb

79 kr

Ge dig själv en smakupplevelse som förenar den lena smaken av choklad med den söta och fruktiga smaken av jordgubb med vårt lösviktste i smaken choklad & jordgubb. Denna lockande blandning är noggrant sammansatt med noggrant utvalda ingredienser för att skapa en njutbar och harmonisk smakupplevelse. Vårt fruktte innehåller kakaoskal, nyponskal, äppelbitar, hibiskusblommor, apelsinskal, naturlig arom, frystorkade jordgubbsbitar och ringblommor.

Kakaoskalet ger en fyllig och naturligt chokladig smak till teet, vilket balanseras av den söta och fruktiga smaken från jordgubbsbitarna. Nyponskalet tillför en lätt syrlighet och en naturlig sötma till smaken.

Äppelbitarna ger en mild fruktig smak och skapar en trevlig balans mellan choklad och jordgubb. Hibiskusblommorna ger en frisk och syrlig ton som kompletterar de andra ingredienserna. Apelsinskalet bidrar med en frisk citrusdoft och en lätt syra.

Den naturliga aromen förstärker choklad- och jordgubbssmaken och ger teet en extra dimension av njutning. De frystorkade jordgubbsbitarna tillför en intensiv jordgubbssmak och en läcker fruktig sötma. Ringblommorna ger en touch av färg och en mild blommig ton till teet.

För att brygga detta lösviktste, använd en tesked av teet per kopp och häll på varmt vatten. Låt teet dra i 10 minuter för att extrahera den fulla smaken och doften. Du kan justera bryggningstiden efter din personliga smakpreferens. För en extra touch av sötma kan du tillsätta en skvätt honung eller socker.

Vårt fruktte med smak av choklad & jordgubb är koffeinfritt och kan avnjutas när som helst på dagen. Det är också en källa till naturliga antioxidanter och innehåller inga konstgjorda tillsatser.

Unna dig själv en lyxig smakupplevelse med vårt lösviktste i smaken choklad & jordgubb. Låt dess förföriska kombination av choklad och jordgubb föra dig till en värld av njutning och avkoppling.

Farmors Körsbärste

79 kr

Farmors Körsbärste är en älskad klassiker som har glatt smaklökar i generationer. Denna teblandning är skapad med omsorg och innehåller noggrant utvalda ingredienser för att ge dig en smakupplevelse utöver det vanliga. Ingredienserna i detta te inkluderar saftiga äppelbitar, doftande fläder, nyponskal för en härlig syrlighet och frystorkade körsbär som ger en underbar fruktig smak. Tillsammans skapar dessa ingredienser en harmonisk och välbalanserad smakprofil.

Morfars Rabarberte

79 kr

Upplev en smakresa tillbaka i tiden med vårt fruktiga lösviktste – Morfars Rabarberte. Detta är en härlig blandning av klassiska ingredienser som ger dig en nostalgisk och smakrik upplevelse.

Varje ingrediens är omsorgsfullt vald för att skapa en harmonisk smakprofil. Äppelbitar och hibiskusblommor ger en naturlig sötma och en frisk bas för teet. Fläderns blommor ger en mild och blommig ton som kompletterar smakupplevelsen.

Men det är rabarbern som verkligen gör detta te unikt. Frystorkade rabarberbitar ger en distinkt syrlighet och en touch av traditionell smak. Varje sipprande slurk ger dig smaken av den goda gamla tiden och låter dig följa med på en resa tillbaka till morfars trädgård där rabarber var en del av vardagen.

För att förhöja smakupplevelsen har vi tillsatt nyponskal som ger en lätt syrlighet och en frisk twist. Rödklint ger en mild blommighet som bidrar till teets komplexitet och gör det till en fröjd för dina sinnen.

Morfars Rabarberte är en perfekt dryck att njuta av varm och kan även serveras kall som en uppfriskande iste. Det är en smakrik och tröstande dryck som passar perfekt när du längtar efter en smakupplevelse som påminner om barndomens goda stunder.

Unna dig själv eller någon du tycker om en dos av nostalgi och njutning med vårt Morfars Rabarberte. Beställ din lösviktsförpackning idag och upptäck den underbara smaken av morfars trädgård i varje kopp.

Vi använder cookies för att förbättra din webbupplevelse.